Leasing för företag

Behöver din verksamhet nya maskiner eller utrustning? Tänk leasing.

Prata med oss innan du investerar i företagets maskiner och övriga utrustning. Genom att leasa istället för att köpa frigör du kapital och slipper belasta företagets övriga säkerheter.

Våra leasingtjänster är ett smart sätt att finansiera nödvändiga investeringar - utan att låsa upp företagets kapital i maskiner och andra inventarier. Tänk på att vi i nuläget enbart erbjuder leasing till våra factoringkunder.

Leasing passar när...

  • Du behöver nya maskiner

  • Företaget ska uppdatera utrustning och inventarier

  • Du vill frigöra kapital för verksamheten

Leasing – när du vill växa utan att binda ditt kapital

Leasing hjälper ditt företag att utvecklas och växa utan att binda upp kapital i inventarier och maskiner. Du får helt enkelt ett bättre cash-flow och kan använda ditt kapital i den löpande verksamheten.

Så fungerar vår leasingtjänst

När du leasar av oss innebär det att vi köper den maskin, utrustning eller inventarie som du vill nyttja. Det är som en långtidshyra där vi äger inventarien eller maskinen och du har nyttjanderätten. Under leasingperioden betalar du en fast månadsavgift. När perioden är slut kan du antingen köpa ut leasingobjektet eller förlänga din leasing mot en lägre månadsavgift.

Leasing passar i många situationer. Vi erbjuder finansiell leasing, vilket helt enkelt innebär att vi köper utrustningen och att du hyr den mot en fast leasingavgift som du betalar varje månad.

Fördelar med leasing...

  • Du frigör kapital som annars binds i tillgångar.

  • Du får ökad kostnadskontroll och fast månadsavgift

  • Du kan lämna tillbaka det du leasar vilket ger ökad flexibilitet.

  • Du får tillgång till den senaste utrustningen och slipper investeringar.

I nuläget erbjuds våra leasingtjänster enbart till våra factoringkunder. Om du är kund hos oss är du varmt välkommen att kontakta din personliga kredithandläggare som hjälper dig hitta rätt lösning.

Leasing: skapa finansiellt utrymme och frigör kapital.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra leasingtjänster för företag. Vår leasing är en slags långtidshyra som innebär att du får en fast leasingavgift som du betalar varje månad under leasingperioden. Det gör att du frigör kapital för att utveckla och finansiera företagets övriga verksamhet.