Företagslån

Enkla lån. Bra ränta. Flexibla villkor.

Våra företagslån är en typ av checkkredit, eller kontokredit, som ger din verksamhet ett smart komplement till factoring och våra övriga finansieringslösningar. När du behöver finansiera ett större projekt. Eller bygga ett varulager.

Företagslån passar företag som...

  • Har ett mindre och varierande behov av rörelsefinansiering

  • Snabbt vill kunna tillvarata en affärsmöjlighet

  • Behöver finansiera inköp till en större order eller ett projekt

Företagslån och företagskredit

Vårt företagslån ger ditt företag tillgång till ett kreditutrymme som du kan välja att använda när behovet uppstår. Hur mycket av utrymmet du använder avgör du helt själv. Hur mycket – och när – du vill amortera din kredit avgör du helt själv.

Löptider och belopp

Vi erbjuder företagslån på upp till 250 000 kronor. I normalfallet har dessa lån löptider på mellan sex och tolv månader, men vi kan anpassa detta utifrån ditt företags behov och situation.

Våra företagslån är ett komplement till våra Factoringtjänster. Lånet ger dig extra likviditet när ditt företag ska expandera - eller står inför större investeringar.

Företagslån passar företag som...

  • Behöver tillskott av kapital vid större ordrar

  • Behöver extra likviditet för att finansiera projekt

  • Behöver kapital för att investera i maskiner och inventarier

  • Behöver extra likviditet vid nyanställningar

I nuläget erbjuder vi endast våra företagslån till våra factoringkunder. Du skaffar enklast tjänsten genom att fylla i kontaktformuläret eller kontakta din personliga kredithandläggare så tar vi fram ett låneupplägg som passar din verksamhet.

Smarta företagslån. För kloka småföretag.

Med våra företagslån får ditt företag tillgång till ett flexibelt kreditutrymme. I normalfallet ger vi företagslån på upp till 250 000 kr, men kontakta oss om du har andra behov. Varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera ditt företags behov av lån och finansiering.